Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Nagasaki › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_cbsi
GuestObstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts