• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_hpMr
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc od miesiaca czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: