• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_qtMr
      Guest

Siedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: