Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Hyogo › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_zvmt
GuestObstawiam tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet app[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
-
AuthorPosts