Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
fiery_boml
GuestZbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://sites.google.com/view/fieryplay-poland-1768/]strona internetowa[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
-
fiery_boml
GuestZbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://trackrecord.id/read-blog/102813]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.
-
fiery_boml
GuestZbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://6a67b375eefb8.site123.me]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.
-
fiery_boml
GuestSiedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://www.cbmstuff.com/forum/member.php?action=profile&uid=15904]bonus w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
-
fiery_boml
GuestSiedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://friend24.in/blogs/125639/FieryPlay-Poland-Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.
-
-
AuthorPosts