• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      fiery_xbml
      Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl plus 200 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://medecinsrl.com/kod-promocyjny-fiery-play-metody-platnosci-szybkie-wyplaty-i-bonus-500-zl-100-spinow]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 0 reply threads
Reply To: fiery play
Your information: