Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
fiery_mwml
GuestGram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://cryptoplaypicks1b8bb.forumotion.com/#f13]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
-
fiery_mwml
GuestSiedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2110440]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
-
AuthorPosts