Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Kyoto › fiery play
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
fiery_ieml
GuestSiedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://theconductorscoach.com/fiery-play-com-przewodnik-po-bonusach-i-warunkach-obrotu]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
-
AuthorPosts