• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      fiery_gaml
      Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://spil.co.tz/2026/08/28/fier-play-w-polsce-praktyczny-przewodnik-po-uczciwych-kasynach-online]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.

Viewing 0 reply threads
Reply To: fiery play
Your information: