Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
fiery_mmml
GuestOgrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 100 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, czyli znosne, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://khushifood.com/2026/08/28/fier-play-pelny-przewodnik-po-kasynie-bonusach-i-platnosciach]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
-
-
AuthorPosts