Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
fiery_nfml
GuestOgrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x40, czyli znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://gigachadbnb.live/fieryplay-kod-promocyjny-jak-krok-po-kroku-zarejestrowac-sie-w-kasynie]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
-
AuthorPosts