• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      fiery_cjml
      Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x35, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://fmmobilyatasarim.com/fieryplay-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusach]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.

• #2919330 Reply
      fiery_cjml
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://leadupio.com/fiery-play-polska-pelny-przeglad-kasyna-bonusow-i-metod-platnosci]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 reply thread
Reply To: fiery play
Your information: