Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okinawa › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_ndMr
GuestGram tu z czterech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Slotow jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bet скачать[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.
-
-
AuthorPosts