Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokushima › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_dhMr
GuestGram tu od jakichs czterech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kod promocyjny[/url] zanim wplace.
Rejestracja trwa doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — zostaje, bez fajerwerkow.
-
-
AuthorPosts