• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      888starz_hnMr
      Guest

Gram tu jakies paru miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]télécharger 888starz[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja trwa doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

• #2740455 Reply
      888starz_hnMr
      Guest

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz no deposit bonus[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — zostaje, z umiarem.

Viewing 1 reply thread
Reply To: 888starz opinie
Your information: