• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      888starz_ymMr
      Guest

Klikam tu z paru miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]kod promocyjny 888starz[/url] przed rejestracja.

Rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.

Viewing 0 reply threads
Reply To: 888starz opinie
Your information: