• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      888starz_dgMr
      Guest

Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz odrzuca wyplate na karte[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place karta — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, ale bez euforii.

• #2646283 Reply
      888starz_dgMr
      Guest

Siedze na tym z czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale szczerze i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz website[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

Viewing 1 reply thread
Reply To: 888starz opinie
Your information: