• This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
      888starz_ztMr
      Guest

Klikam tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — podobno ponad 4 tys. pozycji, choc szczerze i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki na komorce tez.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz owner[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, bez fajerwerkow.

• #2641003 Reply
      888starz_ztMr
      Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]скачать 888starz[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja trwa minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place Skrillem — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.

• #2641008 Reply
      888starz_ztMr
      Guest

Siedze na tym jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest duzo — podobno jakies 6 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus powitalny[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta zajela mi minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, z umiarem.

Viewing 2 reply threads
Reply To: 888starz opinie
Your information: