Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okayama › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_zwMr
GuestGram tu z czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.
Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz promo code no deposit[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta trwa doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.
-
-
AuthorPosts