Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Chiba › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_laMn
GuestGram tu od jakichs pol roku i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy cashout poszedl w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 pozycji, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna online[/url] przed rejestracja — duzo mi to dalo.
Zapis to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Support czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.
-
wyplacalne_laMn
GuestSiedze na tym od czterech miesiecy i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. W tym przypadku pierwsza wyplata poszedl w jakies 5 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.
Gier jest sporo — ponad 3000 tytulow, glownie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Najczesciej odpalam w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Rejestracja zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Czat potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. KYC zajela dobe — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
wyplacalne_laMn
GuestGram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwszy cashout zszedl mi w niecale 6 godzin na portfel Skrill, drugi w podobnym czasie.
Gier jest sporo — w okolicach 2800 tytulow, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale od miesiaca mecze megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co jest troche upierdliwe. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna online[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zapis to doslownie 2 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc w porownaniu z innymi.
Co mi przeszkadza? Czat w nocy odpowiada wolno, i pierwsza linia to bot. KYC trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.
-
-
AuthorPosts