• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      888starz_glMr
      Guest

Klikam tu z trzech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus code 2021[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2646003 Reply
      888starz_glMr
      Guest

Siedze na tym z czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest masa — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki na komorce tez.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz no deposit bonus code[/url] zanim wplace.

Rejestracja zajela mi minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam karta — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.

Viewing 1 reply thread
Reply To: Reply #2646003 in 888starz opinie
Your information:

Cancel