• This topic is empty.
Viewing 31 reply threads
  • Author
      888starz_whMr
      Guest

Klikam tu z trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz.[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

• #2641915 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu z trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz processing[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2641925 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz affiliates[/url] zanim wplace.

Rejestracja to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, z umiarem.

• #2641934 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym z trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tys. pozycji, chociaz realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus za rejestrację[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.

• #2641944 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym z trzech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec moge cos napisac od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest masa — podobno kolo 5 tys. pozycji, chociaz realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kod promocyjny 2024[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place karta — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2641957 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym jakies paru miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest masa — podobno jakies 6 tys. pozycji, choc w praktyce i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, ale bez euforii.

• #2641964 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — podobno kolo 5 tys. pozycji, choc w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz download ios[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow.

• #2641976 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz promo code 2025 no deposit bonus[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja trwa dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.

• #2641992 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz 50 free spins[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.

• #2642002 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym od jakichs paru miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest masa — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]código promocional 888starz[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.

• #2642014 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu z paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, no ale realnie i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz download ios[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

• #2642023 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bez depozytu[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642063 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec moge cos dorzucic od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na LTE.

Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz официальный сайт[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642077 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]code promo 888starz[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

• #2642117 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym z czterech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest duzo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz darmowe spiny[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam karta — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, z umiarem.

• #2642140 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym z paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz ci[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2642156 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest masa — podobno jakies 6 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz testflight[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642180 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym jakies trzech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc realnie i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na LTE.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, z umiarem.

• #2642225 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec moge cos powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest masa — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kod[/url] zanim wplace.

Rejestracja to jakies doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2642238 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest duzo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz official website[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.

• #2642260 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz online login[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

• #2642277 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz telegram[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642290 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest masa — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz wykop[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

• #2642305 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz free download[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja trwa minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

To co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642347 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Klikam tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest masa — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz download old version[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2642358 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec w miare moge napisac od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]how to use 888starz bonus[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, ale bez euforii.

• #2642379 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym z trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, chociaz realnie i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz ci[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2642393 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, z umiarem.

• #2642448 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu jakies trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz wykop[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

• #2642502 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu z paru miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz legalne[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place karta — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem.

• #2642517 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]kod promocyjny 888starz[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

• #2642533 Reply
      888starz_whMr
      Guest

Gram tu od jakichs paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus bez depozytu[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place karta — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, z umiarem.

Viewing 31 reply threads
Reply To: Reply #2642277 in 888starz opinie
Your information:

Cancel