fiery_bjKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Tutaj to wyglada inaczej – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych siega 2000 zl razem z obrotami, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://pdcam.pl]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Warto tez zerknac na turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, bo pierwszy skan byl nieczytelny, dalej szlo gladko.

Na telefonie gram przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.