fiery_zeKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Biblioteka automatow jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Pakiet powitalny siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://acornmulti-sports.com]fieryplay[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Minimalna wplata to 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Weryfikacja poszla za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.