fiery_nxKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, czyli to co powinno byc. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Stoly po polsku owszem sa, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://alitaskiran.net]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.