fiery_scKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, chociaz wracam do tych samych kilku. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://arteimaginacion.com]fiery play polska[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Warto tez zerknac na turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, dalej szlo gladko.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.