fiery_joKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Tutaj to wyglada inaczej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://creativeroom4talk.com]fieryplay[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, obsluguja karty oraz Bitcoina. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Support odpowiada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.