fiery_adKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://tanie-mieszkania-stancje-pokoje.pl]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Mobilnie dziala to przez przegladarke bo strona sama sie dopasowuje. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.