fiery_egKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec kilka miesiecy testow za mna. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Sam wybor gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Bonus na start wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci znajdziesz pod adresem [url=https://alitaskiran.net]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, bo pierwszy skan byl nieczytelny, potem juz bez problemow.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.