fiery_wwKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, chociaz wracam do tych samych kilku. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskie stoly sie trafiaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://powerkon.pl]fiery play[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.