fiery_daKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Tutaj to wyglada inaczej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://daphnatalmi.com]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na konto w banku dluzej, do trzech dni. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, dalej szlo gladko.

Na telefonie gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i to nie maszynowy belkot, czekalem srednio kilka minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.