fiery_aeKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://bauchkraft.net]fiery play pl[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.