fiery_exKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec kilka miesiecy testow za mna. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.

Katalog gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://dialogmiastowies.pl]fiery play[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, czekalem srednio kilka minut. Licencja Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.