fiery_aeKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://bendikslublin.pl]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Warto tez zerknac na turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Minimalna wplata to 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Obsluga gada po polsku i nie jest to translator, reakcja byla szybka. Licencja Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.