fiery_tcKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, chociaz wracam do tych samych kilku. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://gosciniecpolanablociska.pl]fiery play[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Warto tez zerknac na turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i nie jest to translator, reakcja byla szybka. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.