fiery_aqKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Tutaj to wyglada inaczej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://americanflagt-shirt.com]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Dokumenty przyjeli za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, potem juz bez problemow.

Na telefonie gram przez przegladarke bo strona sama sie dopasowuje. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, czekalem srednio kilka minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.