fiery_wyKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Tutaj to wyglada inaczej – procent od strat wraca co siedem dni, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Katalog gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://dd-project.pl]fiery play pl[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie bez zaciec, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Support odpowiada po polsku i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.