fiery_lbKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, czyli to co powinno byc. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://mediametropolis.pl]fiery play[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i spokojnie wystarcza. Laduje sie szybko, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Support odpowiada po polsku i to nie maszynowy belkot, czekalem srednio kilka minut. Dzialaja na papierach z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.