fiery_zfKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://parklokietka.pl]fiery play polska[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Support odpowiada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.