fiery_kbKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://antinarrativezine.com]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Warto tez zerknac na turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke bo strona sama sie dopasowuje. Chodzi plynnie, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.