fiery_kbKi
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, czyli to co powinno byc. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Oferta dla nowych to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://dpdeweloper.pl]fiery play[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, reakcja byla szybka. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.