fiery_hqKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z obrotem x40, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://babyloncup.com]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Depozyt startuje od 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.