fiery_nrKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Na tej stronie jest z tym lepiej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://asdesign-wnetrza.pl]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Weryfikacja poszla za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Support odpowiada po polsku i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.