fiery_mrKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, co jest do przerobienia przy spokojnej grze. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://czytamrecenzje.pl]fiery play polska[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, bo pierwszy skan byl nieczytelny, dalej szlo gladko.

Na telefonie gram przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Czat obsluguje jezyk polski i widac, ze czytaja pytanie, czekalem srednio kilka minut. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.