fiery_mrKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, zaleznie od poziomu w klubie.

Katalog gier jest naprawde obszerny, z czego realnie gram na kilkunastu. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://palacowa2.pl]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, i tyle w temacie.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Support odpowiada po polsku i nie jest to translator, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.