fiery_jsKi
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, w moim przypadku bylo to kilka procent.

Sam wybor gier to jakies 2500 tytulow, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://a1pogotowie.pl]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Warto tez zerknac na turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Dokumenty przyjeli za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, i tyle w temacie.

Na telefonie gram przez przegladarke bo strona sama sie dopasowuje. Chodzi plynnie, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Obsluga gada po polsku i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.