Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2110440]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.