Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cryptoplaypicks88d7c.ahlamontada.com/#f13]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.