fiery_zwml
Guest

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://786641.8b.io/fieryplay-no-deposit-bonus-code-18.html]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.