fiery_uwml
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://www.stayhomenetwork.com/read-blog/3179]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.